dimecres, 14 de gener del 2009

propera data gener 2009

Reunits uns quants, al marge de la resta, estem considerant la possibbbilitat de proposar una possible data provissional, només si a tothom li va bé, i sense ànim d'ofendre ni de ferir la sensibbilitat dels participants, que la propera data de la propera sessió sigui.......el 31 de gener

6 comentaris:

  1. Gràcies per ser tant delicats, es nota la presència de la psicóloga en la vostra decisió.

    us estimo
    bon any

    ResponElimina
  2. És un plaer tenir gent entre nosaltres tan considerada i dedicada, sí que es nota la presència de la psicòloga i de l'arpista, la treballadora social i el pintor també es noten, quin munt de bones idees, quina verborrea...ole, ole, ole.
    Qué fluya, viva Espanya

    ResponElimina
  3. Pues a mi em sembla que sou una panda de flowershappys. Em paso a les nits creatives del parra que son més "wais" estan més de moda i hi ha més tios buenos!

    ResponElimina
  4. He buscat al diccionari "Flowershappys" i no ho trobo, series tant amable, si no resulta una molèstia, ni un inconvenient, ni un contratemps, d'especificar-me el signifiat d'aquest terme?
    Eternament agraït,

    ResponElimina
  5. Si vols pots buscar "panoli" que segur que ho trobaras.
    Eternament desagraïda

    ResponElimina
  6. PROPERA DATA
    Sí, una mica tard, però calia que algú ho penjés. I no sé com fer-ho perquè surti com a notícia i no com a comentari, però bé, jo ho faig amb tota la bona voluntat.
    DIA 31 A LES 20:00, ME DESPIERTO Y NO SOY YO, A S'OLIVERA JOVE.
    Què comenci la funció!

    ResponElimina